Skip to content
Cornbread Cornbread

Cornbread

Ingrediënten

Spekblokjes

Droog
235gr maïsbloem (geen polenta !)
190gr gewone bloem
2EL suiker
1,5EL bakpoeder
2TL zout
1/2 cup gemalen kaas
BBQ rub naar smaak

Nat
3 eieren
1/2 cup melk
1/3 cup zure room
1 cup bier (gewone pils)
1/2 cup gesmolten boter


Topping
1 cup gemalen kaas

Aanbevolen BURN Seasonings : Pork Rub, Sweet Rub, Lemon Pepper

 

Bereiding

1. Doe alle droge ingrediënten een kom.
2. Combineer in een aparte kom alle natte ingrediënten
3. Doe de natte ingrediënten bij de droge en meng alles kort samen
4. Doe de spekblokjes bij het mengsel
5. Doe het mengsel in een ingevette cakevorm of gietijzeren pan en strooi
de topping erop
6. Bak het brood op 190°C indirecte hitte gedurende 25-30min

Naar smaak kan je er nog paprika, jalapeño, ... in doen.

 

Download de receptfiche

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Back to top