Burn Magazine
Honey Rub Ribs
Een leuk no-nonsense recept voor honing ribbetjes van de BBQ. Met onze aanpak kan het eigenlijk niet misgaan en heb je altijd een top resultaat.
Read more
Gegrilde oesters met blauwe kaas
Geen fan van rauwe oesters ? Dan moet je deze BBQ versie proberen !
Read more
Witte Glühwein
Waarom zou je settelen voor gewone kant en klare glühwein uit een fles ? Deze makkelijke, originele en lekkere variant wordt dé hit op jouw feestje !
Read more
Mosselen met tomaat & lente-ui
Een leuke lekkere en makkelijke variant op mosselen natuur ! Je hebt er een Dutch Oven, Wok of andere geschikte pot voor nodig.
Read more
Over steaks...
Steaks & Burgers is met voorsprong één van mijn meest populaire workshops. En in de inleiding schop ik altijd heel wat heilige huisjes omver.
Read more
Easy Pulled Pork Recept
Met dit makkelijk recept lukt je pulled pork altijd en weet je ook nog eens perfect wanneer die klaar gaat zijn !
Read more
Shotgun Shells
Een zalig gerechtje met canneloni, gehakt, mozzarella, speklapjes en BBQ saus... Bring it on !
Read more
BURN Rub Chart
Alles wat je moet weten over de BURN BBQ kruiden in één overzichtelijke tabel !
Read more